Samenvatting: Sentrx™ Animal Care, Inc. kondigt uitbreiding productiefaciliteit aan om versnelde groei mogelijk te maken

De innovatieve maker van BioHance™-technologie investeert in nieuwe faciliteit

SALT LAKE CITY–(BUSINESS WIRE)–Op 20 mei 2021 hield Sentrx Animal Care een ceremonie om het lint door te knippen om de voltooiing en opening van zijn gloednieuwe 22.000 vierkante meter grote productiefaciliteit in Salt Lake City, Utah, te vieren. De uitbreiding naar deze grotere nieuwe faciliteit is een belangrijke mijlpaal voor het in Salt Lake City gevestigde bedrijf. Het ontwerp van de nieuwe ruimte omvat 1.689 vierkante voet ISO 7 cleanroom en 1.420 vierkante voet natte lab, geschikt voor de productiecapaciteit en capaciteiten die nodig zijn om de versnelde groei van Sentrx in de Verenigde Staten en in nieuwe markten in het buitenland te ondersteunen, evenals de uitbreiding R&D-initiatieven die voortbouwen op de gepatenteerde BioHANce-platformtechnologie van Sentrx.


Door samen te werken met Engage Contracting, Inc. als hoofdaannemer van het project, brak Sentrx in november 2020 de eerste stappen. Eind april 2021 was de productie online en volledig gevalideerd in de nieuwe ruimte. Sentrx heeft in april ook ISO-audits afgerond en behoudt de ISO 13485-certificering in deze nieuwe faciliteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mason Williams, Chief Commercial Officer

Sentrx™ Animal Care, Inc.

(801) 583-2050

mwilliams@sentrxanimalcare.com